inspiration

image26

Love it
Mina två största inpriations källor , rightnow.tjejsajten.se & Elin Klings blogg

Onsdag

Tjenare!

Kom precis hem från täby centrum. Blev en impuls shopping trip. Hittade ett fint siden linne från Gina för 29:- , tyckte inte det var en så himla stor investering så jag köpte det. Idag i skolan bytte jag och två tjejer kläder med varandra. Altså vi gav bort saker vi aldrig använder och fick andra grjer av varandra. Jätte bra , det känns som om jag köpt massa nya kläder. Tillexempel just nu sitter jag i en "ny" neonrosa polotröja. Och när jag säger neon , menar jag verkligen det ! Folk i täby som jag mötte var på håret att sätta på sig solglasögon, så stark är den. Men jag gillar det. Fick också en Juicy Couture hoodie i mörk marin blått som var jätte fin. Min syster fick ett smärre utbrott när hon fick reda på att jag hade fått den. Mihihi
Jag måste bara berätta om en sak som hände idag. Vet ni vad ? När jag kommer till skolan, så märker jag att jag glömt sätta på mig BH! Det är helt seriöst min värsta mardröm. Förstår inte hur jag kan vara så dum i huvet. aja haha

Imorgon är det alla hjärtans dag, vilket jag tycker är en idiotisk högtid. Är bara mysigt för de som har ett förhållande men det får oss andra dödliga att känna oss ledsna och vill sjunka igenom jorden. Även fast det bara är en vanlig dag.
image25
©

Måndag

God kväll. Fyfan vad jag är trött. Sov nyss i kanske en halvtimme men sen vaknade jag av att greys anatomy började, jippie! Så jag har bara kollat på det sen just nu försöker jag fixa till min blogg men jag har ingen ork kvar. märkte också nyss att idag så ritade W ett lejon på min hand som väldigt vackert nu har smetat av sig i min panna medans jag sov, attraktivt. Imorgon på engelskan ska vi skriva ett så kallat "essay". Jag ska skriva om Obesity vs. Anorexia. Hoppas det kommer gå bra. De är det största vi kommer göra denna terminen så det ska fanimej gå bra. Ikväll går det inget roligt på tv så jag funderar på om jag ska läsa lite svenska , har prov på satsdelarna på torsdag. Satsdelar är det tråkigaste jag vet. Helt seriöst.

Nu ska jag äta middag , kommer ett litet "inspirationsinlägg" senare så stay tuned!

XXX hugs and kisses

Dagens skörd

Jag var i stan tidigare idag och detta inhandlades:

image24
Korallröd v-ringad tröja och en beige stickad lång tröja. Trevligt va ?

All alone

Tjenare;)

Kom just hem från stan. Hittade ingenting av det vi egentligen skulle ha , bra där ! Istället köpte jag två stycken tröjor. Visar sen. Nu sitter jag nere och lyssnar på musik. Längtar inte till skolan imorgon. Det skulle vara isåfall för att jag får ha på mig min nya tröja (a)

Jag har konstaterat att jag lyckats tappa bort min ipod. Helt otroligt. Får ta en rejäl letning efter den snart, klarar mig inte utan den. Även fast det är en stenålders Ipod mini så är den min bästa vän. Den går varm 24/7 , och det spelas allting mellan himmel och jord. Tillexempel detta:

Ryan cabrera - It´s you
Britney Spears - Piece of me
The last goodnight - Pictures of you
Colbie Cailat - Bubbly
Teddy Geiger - Confidence
Westlife - Something Right
The all american rejects - Can´t take it
Shayne Ward -  No u hang up
Rooney - Im a terrible person
Ron pope - Drop in the ochean
Creed - Six feet from the ground

Lite blandat..

Nu ska jag fota allt jag köpt och ta en kopp té sen är det inte att glömma "Singing bee"söndags underhållning hihi

XoXo

Söndag

Godmorgon!

Det är inte så värst mycket godmorgon men jag vaknade faktiskt precis. Somnade inte förrens 3 igår kväll , var hemma hos en kompis med massa folk. Det var väldigt roligt. Sen när jag kom hem kunde jag inte bestämma mig för vilken film jag skulle se så det fick bli "girls just wanna have fun" med Sarah jessica Parker. En otroligt skön och härlig girlpower film från 60-80 talet med otolig musik. Såsom : Dancing in heaven , Dancing in the streets och Ofcourse girls just wanna have fun. 
 
Idag tänkte jag och mamma åka in till stan och handla lite nytt smink och så. Trevligt. Skirver senare om jag hittar nåt fint.

Kisses ©

Lashes

image23image23image23 
Funderar på att förlänga ögonfransarna, Är det någon som gjort det ?

träningsvärk?

Hallå allihopa!

Kom just hem från F. Vi har gymat hela dagen så vi är otroligt trötta. Belönade oss med 20 minuter solarium också, inte för att det syns någonting på mig men det är så himla skönt att bara ligga där och drömma sig bort att man ligger på en tropisk strand i frankrike. Skulle jag inte banga på. Sprang på löpbandet i 2 timmar och brände1000 kalorier, vilket är ungefär som en macka ? Bra jobbat !

S kommer snart hit , vi har inga planer om vad vi ska göra ikväll men kanske på en fest. Till dess ska vi nog bara vara hemma , kanske röka lite vattenpipa. Vi får se. Det känns image22som att ingenting händer ikväll , våra andra kompisar ska gå och kolla på en musikal "Singing in the rain" tror jag den hette. Inte för att det är så värst kul men det är alltid någonting.

Lackade just mina naglar i en härlig röd färg. Får en att tänka på sommaren.

Nu blir det till att sminka sig. Off i go!
Hugs ;)

Långtråkigt

Sitter och kollar på tv. Dötrist rentutsagt , föräldrarna mina är och handlar golv till den nya utbyggnaden , systrami är hos sin boyfriend och här sitter jag, helt själv...
Ibland kan det vara ganska skönt att vara själv hemma men nu är det inget bra på tv, liktsom kustbevakningen ? Nej nej nej, programmet borde förbjudas. Ofta nån sitter hemma och tittar och tycker att det är helt seriöst JÄTTEROLIGT, nej. Pessimist, javisst ! image21

Nej nu till roligare saker. Imorgon är det fredag och det betyder att jag har friluftsdag som jag sa förut. Jag sitter och funderar på om jag ska sola eller om jag ska skita i det och sätta på lite brun utan sol istället ? Jag blir verkligen inte brun av att sola solarium så jag gör isåfall det bara för att det är skönt med lite värme såhär en kall februari dag. Sen tänkte jag också gå en hel del på springbandet. Bara för att hålla igång men ändå inte förvärra min hemska förkylning om man säger så.
Nu undrar jag , vet någon om man kan sola solarium med brun utan sol på ?

A
nyway , imorgon ska jag verkligen hitta på något roligt på kvällen , vare sig nån vill eller inte ;)

Catch´a later ,

Hugs and kisses ®

Torsdag

God eftermiddag !

Kom just hem från skolan. Det var ganska skön dag eftersom jag försov mig det första lektionerna, matte och spanska. Så det var skönt. Nu har jag och S precis lagat hamburgare och pratat igen våra liv. Ganska trevligt.
Imorgon är det friluftsdag och jag ska sola solarium och träna på gym med fyra andra kompisar. Fast jag är lite förkyld så jag tror jag ska ta det lungt, gå lite på bandet och så men inget mer.. ;)

Haha lyssnar på S som sitter och försöker lära sig sin engelska läxa men det går verkligen inte bra , det kan ja inte påstå..

Nu ska jag planera helgen lite med M !

Talk to you later

XoXo


Godkväll

Hej igen. Nu sitter jag här igen och försöker uppfylla mitt krav om att blogga dagligen , so far går det bra men man vet ju aldrig.
image20
Väntar på att det ska vara något roligt på tv men nejnej , får vänta till Seinfeld börjar. Världens bästa serie.
Sitter inne på ebay och kollar runt lite, här är lite saker jag vill ha:
Alexande Mqueen sjal , jag vet att jag är sjukt efter men det är ju så fin..

Bamboo örhängen, syster fick precis hem två par men jag har en stark känsla av att jag kommer bli halshuggen om jag lånar dom så det är nog bäst om jag låter bli..

Röda Wayfarers, Oh so good looki´n..

Japp det är väl allt , men från andra ställen vill jag också ha en svart hatt och I:d puder. Hell im gonna be broke
Jag börjar få ont i halsen igen så jag tror jag ska göra en kopp kaffe. Men vi hörs sen , JAG LOVAR!
Mitt försenade nyårslöfte ska vara att hålla igång bloggen dagligen i 1 månad , think i could do it ?

XoXo


Wednesday

God eftermiddag !

Kom hem från skolan för kanske 3 timmar sen , och sedan dess har jag verkligen inte gjort någonting. Hängt lite på facebook, lackat naglarna och kollat på tv, ni vet sånt där jätte viktigt!
Tills imorgon ska jag ha läst 50 sidor i Flugornas herre , låter helt underbart eftersom jag inte ens har besvärat mig med att öppna boken...

Har bestämt mig nu för att updatera, Mycket! Men för mig är det inte en självklarhet att skriva , behöver nästan alltid sitta i 2 timmar innan jag skriver ett inlägg och bara fundera på vad som skulle kunna vara intressant. Sen tänkte jag att eftersom det inte är någon som läser min usla blogg spelar det verkligen ingen roll. Fast det skulle vara riktigt trevligt att ha en blogg som märks, en välkänd. Lycka till säger jag bara. Vad skulle vara så speciellt med min blogg ?

Nu ska jag börja dra mig iväg mot boken. Talk to you later

XoXo

Power to the pink

image13

RSS 2.0