Missing you


Varmt.


Det är ju så sjukt varmt ute, jag dör! Kan max vara ute i 3 min:P

Norrholmen


Norrholmen

Aj.

Kan ju bara säga en sak: AJ! Kom hem från Mathildas landställe i skärgården igår och efter en lång dag på båten utan solskyddsfaktor kommer jag hem och ser rent utsagt ut som ett stoppljus. Läckert. Har inte kunnat sova på hela natten eftersom en brännande känsla har övertagit min kropp. Yummie. Så nu är jag en blandning av albino och indian. Kan ju inte bli bättre. Tvingade iallafall ut mig själv idag för vi skulle hämta syster min på flygplatsen. Det märks verkligen att vi är systrar. Gissa vem som solat första dagen utan solskyddsfaktor? Just precis, min syster. Så vi går runt här som zombies. Dock hade Isa köpt hem härliga presenter. Läderarmband som jag ÄLSKAR, wayfarers och 5 st små vodka flaskor i olika smaker. Uppskattas verkligen. Gracias. Till sig själv hade hon köpt en underbar Miu Miu väska. Me gusta.

Mozella- Light years away


Päls.


Medan jag kollade på Satc kom detta avsnitt upp, och jag föll pladask för hennes päls. Exakt en sån vill jag ha till vintern.

Stan.

Har varit i stan hela dagen med Mathilda som äntligen kommit hem från england. Vi möttes hemma hos henne. Kollade på lite medans hon packade upp. Sen bar det av mot foam där vi åt lunch. Ceasar sallad med cola. Yummie. Sen gick vi in mot staden. Kryssade av alla roliga affärer. På gina tricot handlade jag en stor t-shirt och en jättefin vit tunika. Därefter gick vi runt på drottninggatan och mathilda köpte en sjal och så. Passerade vila där jag köpte en klänning. Ni vet den beiga som elin kling har? Den fast i blå. Jättefin fast en aning dyr. Men totally min stil. Sen gick vi tillbaka hem till M och snackade lite och så. Vi tänkte gå ut och käka men sen orkade vi inte det, så vi köpte en ben & jerrys förpackning och satte oss och smaskade. Mmmmmh.

När jag gick till tunnelbanan snackade jag jätte länge med felix som btw har plockat upp en skånsk dialekt som han vägrar släppa. Snacka om irriterande.

Sen när jag kom hem började jag kolla lite på Satc, men sen ringde oliver och ville ses. Så jag träffade honom och kalle en snabbis på kvällen och tog en promenad. Än en gång vill jag bara säga, jag älskar att vara med killar.

Nu sitter jag här och försöker få igång hey baberiba och snackar med axel i telefon som missat sista tunnelbanan hem och är tvungen att gå ända från stan till danderyd, good luck!

Fullt upp.

Heey bloggen;) Jag har verkligen haft fullt upp de sista dagarna att det helt enkelt inte blivit så att jag satt mig framför datan. Mina föräldrar har varit i skåne och kommer hem om kanske 2 timmar. Känns lite jobbigt men ändå skönt. Syster min åkte också till Rhodos i förrgår så henne saknar jag mucho. Ganska konstigt, mamma och pappa har varit borta i drygt en vecka och jag har knappt märkt det, men när syster åkte blev jag jätte ledsen och saknar henne väldigt mycket. Konstigt. Man kanske bara helt enkelt har en starkare relation mellan sin syster och en själv än mellan föräldrarna,

Jag tänkte ta tillfället i akt och låna systers dator nu när hon är borta så förbered er på massa updateringar.

Idag kommer Mathilda hem och jag är överlycklig för det.

Obvious.

To state the obvious
I didn't get my perfect fantasy
I realize you love yourself more than you could ever love me
So go and tell your friends that I'm obsessive and crazy
That's fine I'll tell mine you're gay
And by the way

I hate that stupid old pick up truck you never let me drive
You're a redneck heartbreak
Who's really bad at lying
So watch me strike a match on all my wasted time
As far as I'm concerned you're just another picture to burn.

Leva utan.

Han tittar på mig, jag ger ett falskt leende tillbaka så han inte ska se
Det jag vill och det jag behöver allt vi borde vara
Hon är säkert vacker, flickan som han pratar om,
och hon har allting som jag tvingats leva utan.
Han säger att han är så förälskad, och har äntligen träffat rätt
Jag undrar om han vet, att han är allt jag tänker på, dag och natt.


He looks at me, I fake a smile so he won't see
That I want and I'm needing everything that we should be
I'll bet she's beautiful, that girl he talks about
And she's got everything that I have to live without
He says he's so in love, he's finally got it right
I wonder if he knows he's all I think about at night


Allting spännande sker på kvällen.

En vän skrev i sin blogg "allting spännande sker på kvällen"  och jag kan inte göra någonting annat än hålla med. Första "pöjkvännen" börjades på kvällen. Första kyssen. Första fyllan. Första blossen. Allt. Och kanske även första gången i ni vet vad. Bara någonting jag tänkt på.

EFtersom min dator inte funkar så blir det väldig glest här i bloggen. Men jag gör mitt bästa. Och ingen sitter väl där hemma och bara längtar efter mina inlägg.

Nu måste jag sätta på en kanna vatten eftersom Matilda kommer hit på en fika och skitsnack.

Later!

Roligt.

Blev utkörd från vardagsrummet så nu sitter man i den lilla lilla städskrubben i källaren, tack världen!

Lyssnar på musik och försöker tagga lite men det går väl lite sisådär. Ksenia kommer hit snart och då blir det roligt. Får man väl hoppas.

Jag orkar verkligen inte skriva. Tjadå.


Sommar 07



Debba sommaren känns inte alls som sommar. För att citera M. Saknar känslan av solen och bad. Och bikinilinjer.

Godkväll.

Godkväll alla nattugglor. Sitter just nu vid min systers dator eftersom  min älskling har krashat, vi tackar den för det! Verkligen.. Jag är så uttråkad att jag skulle kunna käka upp min arm. Inget sällskap, ingen kärlek eller någonting. Jag är så lycklig, verkligen. Föräldrarna åkte till skååne idag så det är ff tills på tisdag, men vad gör det mig? Har ändå inga vänner så fest lär det ju inte bli iallafall..pff. Dock ska syster ha några brudar här på middag imorgon men vad ska jag göra då måntro? Sitta uppe på mitt rum och häcka? Roligt liv. Verkligen. Och jag veeet att ni verkligen uppskattar att höra mig klaga. Men aja bara några dagar kvar sen kommer Mathilda hem. Finally.


Sur.

Fan va sur jag blir. Ett ord efter en vecka, tja?

Carry.

Love me like a river. And throw me off my feet,you can carry me over. And make my heart believe


Humör.

0 missade samtal. Den synen möts jag av varje dag. Livet leker inte så att säga.
Shopping är den enda utvägen på min depression. Ett par skor, en klänning och en sjal inhandlades idag. Lyckade köp antar jag och om jag är på humör läggs det ut senare. Men nu känns det meningslöst. Ingen läser min lilla blogg ändå. Samtidigt som jag plöjer igenom boxen som vanligt sitter jag och smörjer in mina naglar med nagelolja. Jag ska få fina naglar och där med basta. Anyway. Återkommer med köpen.

Beställt.



Beställt hem från usa just precis idag.

En shopaholic säger ja.


Nagelolja Depend
Shampoo Sunsilk
Nailpolish Remover H&M
Body lotion Ldb
Hårspray
Trosor Gina tricot
Flytande eyeliner H&M
Vit eyeliner H&M
Nagelpenna Depend
Hårinpackning
Bok En shoppaholic säger ja

Lång dag.

Efter en lång dag sitter jag här igen. Har just snott andra delen av sex and the city boxen så nu har jag någonting att göra igen. Mamma och jag har varit i Täby Centrum. Köpte bara massa smått och gott. Visar sen.
Ikväll ska vi gå på resturang tror jag. Syster min verkar dock inte må så bra. Lång kväll igår antar jag haha.

Jag har bestämt mig för att göra inpackningar i håret och sova med det varje natt för att det ska bli fint igen och inte slitet för nu ser det fanimej helt gaalet ut.

Mig.


Min syster envisades med att göra en fiskbensfläta på mig. Vad ska man säga? Den blev fin om man bortser personen som den satt på. Mig.

Broken.


This battered room I've seen before,the broken bones they heal no more, no more. With my last breath I'm choking.Will this ever end I'm hoping. My world is over one more time

Likadan.

Varje dag är likadan. Vaknar ungefär halv ett. Kollar på min mobil för att se att ingen har ringt och intalar mig själv att nu har det gått en vecka och han har inte ringt. Slut med den saken. Slår på datorn. Ingenting har hänt sedan några timmar sedan. Ingen har updaterat sin blogg, ingen har lagt ut nya bilder, ingen har skrivit till mig eller saknat mig. Går sedan ner för att hämta lite mat. En macka eller nån frukt eller bara ingenting alls. Solen skiner alltid när jag vaknar men med tiden går den i moln och varje dag börjar det regna. Som nu tex. Jag kollar på sex and the city och funderar. Jag vill gråta men jag kan inte. Jag har blivit immun mot tårar och jag vet inte varför. Känns som om allting skulle bli fem ggr bättre om jag bara kunde gråta ut. Det jag egentligen skulle vilja göra är att prata med min syster. Hon känner ju honom och vet hur han är. Mer än jag faktiskt. ååh. Jag mår illa så fort jag tänker på honom, och får kallsvettningar. Det är första gången. Hur kan det vara så att man gillar någon så mycket att alla känslor blir för mycket och man vill bara spy? Var jag tvungen att bli kär? Helvete...


Falskt.


Det är jobbigt att ge ett falskt leende på bild, men jag vill inte göra er andra deprimerade av att se mitt deprimerade ansikte.

Babbel.

SItter och raidar igenom satc boxen. Jag vet inte varför för som min killkompis sa efter han hade sett filmen. Den får tjejer bara att tänka på killar, och att de inte har någon. Och alla blir deprimerade. Som jag rentutsagt.  Efter att jag nu har plöjt igenom hela säsong 1 och följt relationen med Big och Carrie ser jag samband mellan verkligheten och drömmar. Ingen kanske förstår vad jag pratar om men jag vill bara babbla av mig. Och helst av allt skulle jag vilja ha Mathilda här. Mer än någonting annat. Det var längesen som jag känt att jag blivit så nära med någon på så kort tid. Och just vid detta tillfälle känner jag en stark känsla, hon är min bästa vän. För alla har haft en vän som man varit kompis med i flera år, sedan barnsben. Och då blir det bara att man ska vara bästavänner med den för att så har det alltid varit, och man tänker inte på att saker förändras. Men iallafall, saknar dig mathilda.

Tillbaka till killbabbel. varje gång jag ska skriva om det så vill jag inte, någonting tar emot och jag vill bara gråta, utan att det går. Så jag vet inte. Jag orkar inte prata om det. Allting kommer ändå inte lösa sig och jag kommer ändå inte få den jag älskar så jag kan lika gärna sätta mig här ute i regnet och gråta.

Regn.

Jag älskar regn. I regnet syns inte tårarna som forsar ner för man inte har hittat någon att kyssa, i regnet.


©



"See I've waited for all my life,to be here with you tonight.
Just put me on my back, knock me out again.
"

Sex and the city

Season 1
"Sex and the City"
"Models and Mortals"
"Bay of the Married Pigs"
"Valley of the Twenty-Somethings"
"The Power of Female Sex"
"Secret Sex"
"The Monogamists"
"Three's A Crowd"
"The Turtle and The Hare"
"The Baby Shower"
"The Drought"
"Oh Come All Ye Faithful"

Season 2
"Take Me Out to the Ballgame"
"The Awful Truth"
"The Freak Show"
"They Shoot Single People, Don't They"
"Four Women and a Funeral"
"The Cheating Curve"
"The Chicken Dance"
"The Man, The Myt, The Viagra"
"Old Dogs, New Dicks"
"The Caste System"
"Evolution"
"La Douleur Exquise"
"Games People Play"
"The Fuck Buddy"
"Shortcomings"
"Was it Good For You?"
"Twenty Something Girls vs. Thirty Something Women"
"Ex and the City"

Season 3
"Where There's Smoke"
"Politically Erect"
"Attack of the Five Foot Ten Women"
"Boy, Girl, Boy, Girl..."
"No Ifs, And or Butts"
"Are We Sluts?"
"Drama Queens"
"The Big Time"
"Easy Come, Easy Go"
"All or Nothing"
"Running with Scissors"
"Don't Ask Don't Tell"
"Escape from New York"
"Sex and Another City"
"Hot Child in the City"
"Frenemies"
"What Goes Around Comes Around"
"Cock a Doodle-Doo"

Season 4
"The Agony and the 'Ex'-tasy"
"The Real Me"
"Defining Moments"
"What's Sex Got to Do With It?"
"Ghost Town"
"Baby, Talk is Cheap"
"Time and Punisment"
"My Motherboard, My Self"
"Sex and The Country"
"Belles of the Ball"
"Coulda, Woulda, Shoulda"
"Just Say Yes"
"The Good Fight"
"All That Glitters..."
"Change of a Dress"
"Ring a Ding Ding"
"A 'Vogue' Idea"
"I Heart NY"

Season 5
"Anchors Away"
"Unoriginal Sin"
"Luck be an Old Lady"
"Cover Girl"
"Plus One is the Loneliest Number"
"Critical Condition"
"The Big Journey"
"I Love a Charade"

Season 6
"To Market, To Market"
"Great Sexpectations"
"The Present Moment"
"Pick-a-Little, Talk-a-Little"
"Lights, Camera, Relationship"
"Hop, Skip and a Week"
"The Post-It Always Sticks Twice"
"The Catch"
"A Woman's Right to Shoes"
"Boy, Interrupted"
"The Domino Effect"
"One"
"Let There Be Light"
"The Ick Factor"
"Catch-38"
"Out of the Frying Pan"
"The Cold War"
"Splat!"
"An American Girl in Paris, Part Une"
"An American Girl in Paris, Part Deux"

Under mitt långa lov ska jag kolla på alla sex and the city avsnitt, From the top people! Bockar av efter varje avsnitt.


Boy.

Boy: Har du saknat mig ?

Girl: Varenda dag..

Han har ingen aning om att när jag skrev detdär svaret var jag fullt seriös. Om han bara skulle veta att jag tänkt på honom varenda dag. Det vore väl allt roligt. Vi sa att vi skulle höras idag, men vem vet om det kommer bli av..

Ögonen.


Med gråten i halsen och tårarna i ögonen, lyssnar jag på denna låten och relaterar till varje litet ord. Det kallar jag känsla för musik.

thoughts.


""

Detta.


Efter min trip till täby centrum kom jag hem med detta plus lite kläder som jag inte orkar visa. Sry.

kyssa.

Har ni någonsin gillat någon så mycket att så fort ansiktet kommer upp i näthinnan blir du aldelles skakig och pirrig i magen? Du vill bara röra honom, kyssa honom och känna hans andetag. Då vet ni hur jag känner. Jag kan inte sova... Tanken av att han sätter sin fot på arlanda om minst 24 timmar får mig att må illa, på ett bra sätt. Lycklig men ändå djupt deprimerad skriver jag nu detta inlägg, ovetande om vad framtiden har att erbjuda mig och mitt hjärta.


Faking a smile.


It's a hard thing, faking a smile when I feel like I'm falling apart inside.

Funderar.

Sitter och funderar på om jag har någonting att skriva om. Någonting som är roligt att läsa. Men jag har kommit fram till att jag inte har något som är intressant att prata om. Synd mina små 3 läsare om dagen.
Imorgon kommer en speciell person hem. Inte för att det borde spela så stor roll för mig längre, men inombords är det det viktigaste, och det som tar störst plats i hjärtat. Och jag hatar det. Varför ska jag ta allting så jäävla allvarligt när andra ser det som en liten fling. Jag pratar självklart om killar och kärleksproblem. Världen behöver inge mer olycklig kärlek. Det finns redan så det räcker och blir över. Endast de som varit med om det kan känna den känslan. Smärtan. Det har tillochmed gått så långt att jag inte vågar höra av mig för jag inte klarar av sorgen om han inte svarar. Det är djupt. Orden sätter sig som en klump i min hals när jag säger det, men inget annat ord beskriver det. Ordet är kärlek.

Avslutar med en textrad som förklarar mitt liv i ett nötskal: My hopes are so high that your kiss might kill me, so wont you kill me? So i die happy.

Feeling.


Hemlängtan.

Åh det skär i mitt hjärta. Från två håll är det hemlängtan på hög nivå och de väljer båda mig att berätta sina känslor för. Och då är det självklart att jag vill hjälpa till och så. Men det är så svårt att få till det där hjälpande smset som verkligen får tårarna att sluta rinna och få fram ett leende. Jag vill ju bara så gärna hjälpa till. Mina små hjärtegull jag skulle springa och hämta er om det vore relevant. Från stocholms skärgård till England.

Sophie.

Jag saknar mitt skratt. Jag saknar att ha någon att skratta med. Jag saknar ditt skratt.

Shoppat.

Gokväll ;D jag har verkligen inte haft ork till att skriva, har ägnat all min tid till min nya passion..filmklipp! Helt underbart kul att hålla på och fixa med. Annars har jag hållt på med lite annat. Varit i stan. Varit på grönan. Shoppat.
Idag gick jag och mormor på söder och jag fann mycket fint. En jeansjacka på beyond retro och lite underkläder från H&M. Jätte söta med spets och de är rosa. Hoppas jag får visa dem för någon då..
Angående jeansjackan så är den en barnjacka från levi´s. Kostade bara 199 riksdaler. Hittade också en underbar klänning som skulle sitta perfekt om man kapade av den lite på längden. Men det är så förjävla dyrt där asså. klänningen kostade 499 kronor. För ett vintage plagg? Helt galet. Jag trodde man handlade på second hand för att det är billigt, men snart ökar priserna där så man kan lika gärna bara lägga till 50 spänn och få en brand new klänning. Lol.

Regn.


RSS 2.0