Julstämning.

Även fast snön har försvunnit har den ersatts av en rad olika ting, julstämning, första advent, lussebullar, julstjärnor och glitter. Jag gillare. Ur mina högtalare strömmar det just nu en rad olika julklassiker som får en att tänka på allt annat än veckans två prov. Jag är inte en bra bloggare, det kan jag hålla med om. Men that´s the way i like it. Dagen skulle ha spenderats med min vän biologi, men planerna har förändrats. Jag ska stääda lite, updatera ipoden, kolla på tv, baka och vara allmänt pysslig. Ska också dekorera i mitt rum. Här har ni en tjej som tar julen ett steg längre. Det är inte ens första December liktsom. Nu kom jag på en sak också, imorgon börjar ju julkalendern!! Det måste jag se. Inga mer försovningar.

19 dagar till jag åker till Panama förresten!

Veckan.

Såhär ser denna vecka ut:

Måndag
Svenska förhör
Fixa pass

Tisdag
Biologi läxa
Svenska föredrag
Fysikläxa
Matte läxa
Sola solarium
Öppet hus Danderyds gymnasium

Onsdag
Matteprov
Cosmonova(?) med Mathilda
Spanska redovisning

Torsdag
Plugga Biologi(hehe)
Plugga Spanska(hehe)

Fredag
Fika med michelle

Lördag
Sova

Söndag
Plugga biologi


Samtal.

Ett samtal för ungefär 5 minuter sen..

Michelle: Heeeey, vad gör du? M är inne på facebook, ska jag skriva? fast han tycker typ det är töntigt när folk skriver på facebook men aja jag orkar inte bry mig, kan vara lite glad bara. Nu skriver jag hejdå!*klick*

Ebba: eeh hejdå!

Vänta.

Saknar att vänta på någonting. Att alltid ha någonting att se fram emot. Någon som inte fysiskt får bort mina tårar, men i sinnet torkar bort varenda en. När drömmarna söker sig till samma ämne natt efter natt. Vaknandes med ett leende på läpparna och ger mig kraft att intala mig själv att det bara är 24 h tills vi ses igen. Att ha någon som uppskattar de långa timmarna framför spegeln för att få fram ett ansikte, ett ansikte som är någorlunda älskvärt. Men jag antar att detta är en bild som endast finns i min näthinna, och kommer aldrig skrivas ut på ett stort vaniljvitt papper.


Nyvaken.

Ursh vad det blåser ute. Mina fötter fryser också. De är kalla, utan ett värmande täcke. Fick en otrolig lust att gå ut och gå en promenad i snöstormen. Det var jätte härligt. La mig på en bänk och blåste bort lite, dock var det bara mitt hjärta som verkligen blåste ur min kropp för att sedan virvla iväg som en nyvaken snöflinga. Undrar var det hamnar.


Snö


Bilden beskriver väl ganska bra vad som har försigått i helgen. Lek i snö!

Everyday.


Såhär ser jag ut pretty much everyday. Minus halsduken dock, slängde bara in den för att få en mer effektfull bild, OM jag lyckades..

Skinnpaj Gina
Jeans H&M
Shepards
Halsduk Indiska
Väska Jewels

Krafterna.

Äntligen är en låång vecka snart över. Har dock endast haft ett prov som jag inte ens öppnade boken till, men det tär på krafterna att bara veta att man har prov dagen efter. Var också på en premiär av en serie som heter beverly hills. Den var faktiskt bra, lite Hsm aktig men bra. Såg lite kända ansikten. Kelly, Michaela, Ebba von sydow ofc och Petra. Fick också en liten Goodiebag. Innehåll typ en kortlek och en penna, exclusivt!

Har blivit förälskad i Daniel Powter förresten också...


Hope.

It started out as a feeling, Which then grew into a hope, Which then turned into a quiet thought, Which then turned into a quiet word.And then that word grew louder and louder .'Til it was a battle cry, I'll come back when you call me, no need to say goodbye.

Veckan.

Nu väntar en ny vecka fylld med spännande erfarenheter(känn entusiasmen i min röst) Detta är det enda jag kommer på just nu men vem vet, fler roliga saker kanske tillkommer!

Måndag
Redovisning fröken Julie.

Tisdag
Biologiläxa

Onsdag
Självporträtt inlämning
Förhandsvisning av Beverly Hills

Torsdag
Matte plugg

Fredag
Styra fest!

Lördag
Styra fest!

Söndag
Plugga matte


Snö.


Jag tror vi alla stod med munnarna på vid gavel när man blickade ut över vårat land. Snö!

Blogglust.

Konstigt nog är det alltid på kvällskvisten som jag har en stor blogglust. Måste bero på två saker. Bristen på saker att göra och att tröttheten aldrig tycks vilja infinna sig på söndagkvällar. Dock är detta den första söndagen på länge som jag inte varit deppig, på dagen iallafall. Annars brukar söndagar bestå av att frukta den kommande veckan och gå igenom helgens händelser gång på gång. Men inte denna! Vaknade runt 12. Tittade lite på madagaskar på tv och började med So-läxan. Mötte sedan Mathilda och gick till torget för att införskaffa oss varsin godispåse. Resten av dagen spenderades med att göra vårat svenska projekt. Filmade, fotade och var allmänt poetiska. Slutresultatet blev mycket bra, måste bara läsa igenom det ett antal fler gånger för att inte stamma altför mycket inför min kära klass. Nu på kvällen har jag och min syster kollat på en film, The hitcher. Sjukt bra men lite småläskig. Iiih .

I min säng.

Ännu en dag spenderas hopplöst i min säng som numera är en enda stor boll fylld av halstabletter och porslin. Mitt utseende är inte heller det snyggaste du sett, tänk dig en igelkotts hår blandat med ett litet blekt grisansikte. Fierce.
Så, vad ska jag syssla med idag? Vila, (plugga), äta, deppa, snyta mig, gossipgirl, satc, bloggläsande, prata i telefon, läsa och till sist, fixa lite smått med mitt yttre. Stay tuned.

Plutten.

Jag känner att jag vill updatera min Friends kategori eftersom att som det ser ut nu har jag bara en kompis vid namn Mathilda. Detta är dock inte sant (bara delvis)


Här är en sockertopp vid namn Michelle som jag tycker är ganska söt, bara ibland. Känt henne sen kanske 6:an men det är först nu på sistone som vi blivit bättre kompisar. Vi ses inte så ofta då hon bor ända borta i enebybronx men när vi väl ses är det som vi aldrig skiljts åt. Vi pratar i telefon hela tiden ungefär, och pratar vi inte i telefon så skriver vi på msn. Inte för att vi har så mycket vettigt att säga till varandra, men vi lyckas alltid få fram någonting. Mest klagomål, framtidsplaner och den största klyshan, killar. Hon är iallafall en ganska underbar prick och trots att vi bråkar mycket är det aldrig något seriöst. Jag säger det inte ofta, men jag älskar dig plutten.

Sängliggande.

Känns som om jag ständigt behöver damma av dig min kära blogg då jag inte är särskilt aktiv. Men idag och en dag framåt ska jag tillbringa all min tid i sängen och återhämta mig. Jag har nämligen blivit smittat av en rad olika virus. Förkylning, halsont, trötthet, feber och härtesorg. Perfekt blandning. Har ätit 1 ½ paket halstabletter och kollat på hela tila tequila säsong 2. Oh yeah i got a life..

Skin.

Your skin. Oh yeah your skin and bones. Turn into something beautiful. And you know, you know I love you so.

Sömn.

Sömn är både överskattat och underskattat . En god natts sömn kan vara det bästa som finns, men det värsta är när den avbryts av drömmar, väckarklockor eller störande objekt. Ibland känns det som att det bästa vore att låta bli att sova. Skulle vara så skönt och man skulle få så mycket gjort. Jag är en sån människa som gör allting bäst på natten. Läxor, skriver, städar.m.m. Nu kan jag inte sova trots att jag vet längst in i bakhuvet att jag måste gå upp om 6 och en halv timme. Och nu har jag inte heller någon rolig att prata med på msn. Braa..

Segertal

Har du inte lyssnat på Obamas segertal föreslår jag att du gör det nu. Det finns på både Dn.se och Expressen.se. Det ger mig rysningar. För en gångs skull känns det som en president inte bara vill hjälpa landet, utan också hålla det samman. Yes we can.


In a relationship.

Nu börjas det igen. Alla går från being single to in a relationship. Frågan är bara när det är min tur..

Veckan.

Dags att ta sig an en helt ny vecka. Somliga kanske vill påstå att man blir utvilad av lov. Enligt mig är det tvärt om. Lov är till för att vara uppe hela nätterna och sedan sova bort dagen och återigen festa på kvällen. Så man blir väl snarare ännu mer trött och ofräsh än innan. 

Detta är iallafall veckans schema:

Måndag:
Träffa Michelle
Plugga matte (?)
Köpa silvershampo

Tisdag:
Plugga matte
Lunch med Mathilda
Inlämning referat

Onsdag:
Matte diagnos
Engelska Book report

Torsdag:
Geografi uppgift

Fredag:
Middag hos Mathilda(?)
Äta på foam

Lördag :
Lokalfest i åkarnas hus
Gå på stan
Köpa smink

Söndag:
SO uppgift!

Diary.

Dag 1 i ensligaste hålan Skåne.


Kom hit jättesent igår kväll. Allt är precis som jag kommer ihåg det. Skog, åker och röda hus. Dock har jag och syster övertalat mamma att det ska bära av till köpenhamn på lördag. Idag har jag och mamma först varit och solat och sen handlat. Skulle köpt blondspay men det var det enda som inte fanns. Jippie. Sen har en killkompis åkt ner hit eftersom han har landställe här men jag orkar verkligen inte träffa nån här nere så jag funderar på att stänga av mobilen eller något sånt. I bilen ner kollade jag på High school musical 2 och Kung fu panda. Hahaha det var det roligaste jag någonsin sett, och om jag hörde rätt var det Jack Blacks röst som kom ur pandans mun vilket gjorde filmen ännu bättre. Lyssnade på musik gjorde jag också. Bara låtar jag börjar gråta av. Fan, ska jag ringa eller inte? Smsa? Skjuta mig? Ja.


18:58


Jag älskar High school musical 2. Jag börjar nästan gråta där i slutet när de sjunger tillsammans, påminn mig att jag ska ladda hem de låtarna när jag kommer hem eftersom det ofcourse inte finns internet här, pricken över i. Förut var planen att vi skulle åka till Väla Centrum och då tänkte jag att jag skulle kunna kika in på cubus om pälsjackan med stort P fanns kvar där då modet här nere inte är på topp, det vet jag av egna erfarenheter, kanske borde sätta ihop ett kollage med klockrena outfits by skåne? Inte? Okejdå..


Lyssna på Katy Perry -  Hot and Cold



Dag 2 11:27


Med munnen full av sourcream & onion chips sitter jag nu och kollar på en film. Scary movie 2 närmare bestämt. Galet spårat. Vet faktiskt inte vad jag ska säga mer. Borde börja på min So läxa, dock känner jag inte att jag har orken.


17:27 Samma plats


Kom precis hem, har varit och grillat mig i det närliggande solariumet. Tyvär är jag ändå minst lika blek, men det går att fixa ;) Dålig mottagning är det här också så prata i telefon kan man inte. So läxan är ännu inte gjord. I am good.


Så bra gick det för mig att skriva dagbok, klarade två dagar!


RSS 2.0