Charles Bartholomew Bass.


I was broken.

En man vid namn Robert, har sakta men säkert(okej inte alls sakta, som en jävla racerbil skulle jag vilja säga) gnagt sig in i varenda tonårs flickas hjärta och planerar inte att ge sig av på en lång tid framöver. And, I hate to say it, men mitt också. Men i någorlunda realistisk anda har jag min förälskelse, från utsidan sett ganska neutral. För jag hatar att vara en i mängden. Vad spelar det för roll om jag säger att han är min dröm, om 4 personer säger det sekunden efter? Får mig inte precis att kännas speciell i denna värld full av kopior.
Jag intalar mig själv att jag tycker han är fin, inte mer. Men inifrån vet jag vad han är för mig, ett objekt som ger mig andnöd och en olyckligt  vattenfall rinnandes ner för min hudton.

Jag tror alla vet vem jag pratar om, Edward Cullen.

Standing by a broken tree.


















Over all she spoke with a voice that disrupted the sky. She said, "Walk on over here to a bit of shade, I'll wrap you in my arms if only you say let me sign.

Oh, I'ts you.

And I hate the phone, but I wish you would call.

Varje gång jag ska börja skriva ett inlägg funderar jag alltid om vad det ska handla om i en sekund. Men sedan kommer jag på, att jag skriver endast när jag vill skriva om någonting. Någonting jag vill lätta mitt hjärta från. Och det är då fingrarna automatiskt börjar knappa på tangenterna som om det vore bubbliga robot rörelser, och framför mig bildas plötsligt en textbit med ytterligare av mina tankar.
Nu på sistone däremot har jag inte orkar skriva någonting, av den enkla andledningen att jag inte vet hur jag ska formulera mig för att få ur det som gnager inom mig. Konstig känsla. Men nu känner jag att det är underbart att jag har dig, bloggen. Utan några läsare om dagen och bara en plats där jag kan samla mina minnen och största intressen som påverkat mitt liv under detta året tillsammans. Jag vill verkligen inte att detta ska bli en stor allmän plats, bara min. Dock skulle inte några kommentarer skada eftersom man blir ju så glad. Fast ändå så vill jag inte att någon ska kommentera mitt liv, fast ändå så jo.

Jag som trodde jag kunde uttrycka mig förståeligt, jag är ett skämt.


.

Jag vet inte.

Didn't I say Im sorry?

Hade en såå fruktansvärt läskig dröm inatt. Fyfan. Vaknade klockan sju och kunde inte somna om så jag kollade på Jurassic park 2 hela morgonen tills nu med tända ljus och en kopp té. Lite skönare än att stressa kanske? Men det kommer jag säkert att ta igen nu och komma hundra minuter för sent till musiken. Min specialité. Frågan är vad jag ska bära idag, har så sjukt jävla tråkiga kläder på mig i skolan nuförtiden, jag orkar helt enkelt inte lägga ner så mycket tid på det. En kofta och jeans duger mer än väl. Snyyygg tjej.


I don't care, If u don't say it.

Juste, stänga av musiken!

En biofilm och en vän. Det var dagens tisdag. Filmen uppfyllde inte riktigt mina förväntningar. Kändes konstig på något sätt. Och nu sitter jag och läser om andra världskriget. Klarar knappt av det, kan inte föreställa mig hur jobbigt det kommer vara imorgon när vi ska titta på en film om det. Ursh, man vet inte förrens man upplevt det säger jag bara.
Imorgon ska jag ha mjukis kläder på mig, till skillnad från idag då jag var lite uppklädd. En stilren känga matchat med en nonchalant keps med tillhörande propeller och ett bas bälte i rosa lack.
Ironi.


Du var min armé.

Under de tre minuterna som våra blickar höll fast varandra in i det sista, var dina ögon det enda som lyste upp i min tunnel av hopplöshet. Under de tre minuterna, fylldes min kropp med ett varmt bubbelbad inifrån och gav mig en lätt rosig färg om kinderna. Under de tre minuterna, lärde jag mig vad kärlek var.

God, does it feel so good?

Jag har fått ett nytt favorit band! Det är toppen ska jag tala om för er. Perfekt blandning mellan rock/acoustic.
Idag slutade vi klockan halv 12, otroligt skönt. Att kunna bara sluta tänka på tid ett tag. Dock hade jag mitt föredrag idag, gick som vanligt sämst men jag hoppas att de tycker min text är bra iallafall. Plus att efter skolan åkte jag till mathilda för att hämta min laddare, men tror ni inte att jag glömde den eller? Jo. Så nu har jag inte haft mobil sen i lördags, inte för att det spelar någon roll. Ingen ringer mig ändå.

Little by little.


Hej en bild från helgens äventyr!

Happily never after.


Near to you I'm heeling.



You are my heaven on earth.

Är det bara jag som inte kan skriva ett inlägg med musik på? Märkte det nyss, att jag ständigt måste stänga av musiken innan för annars kan jag inte koncentrera mig och börjar klottra ner texten till musiken istället för ett av mina underbara(?) inlägg.
Stannade hemma idag av två andledningar. För det första så har vi ett gigantiskt no arbete tills på söndag som jag inte ens börjat på, sen har jag fått en sak i ögat som gör så jävla ont. Fyfan. Skaver så fort jag blinkar liktsom. Mamma sa att det hette vagel eller något sånt :S Kommer se ut som ett miffo till helgen, men det är väl som vanligt. Ingen kommer märka att jag har ett öga som är rött, rinnigt och fem gånger större än det andra. Absolut inte. Positiva tankar.


When life gets hard, when things change. True love remains the same.

I am


Sleepless.

Det känns som någonting är fel på mig. Jag kan inte somna före 2-3 på nätterna. Det är totalt omöjligt. Efter skolan är jag alltid hur trött som helst, jag kan inte ens hålla ögonen öppna. Därför sover jag kanske 1 h. Men sen när det kommer till nattsömnen går det inte. Kan bero på att jag är inställd på Panama tid. Eller att jag helt enkelt är en sort för sig. Vi håller allesammans på alternativ 1. Vare sig ni(?) vill eller inte.

Imorgon går vi i skolan från halv 9 till 11, kan det bli skönare? Detta firas med lunch och shopping på stan antar jag. Om jag inte somnat innan dess dvs.


I see it in your eyes.


Dagens frisyr: Uppsatt i en knut.
Dagens smink: Inget, om man bortser från en schysst solbränna.
Dagens klädsel: Blåa velour byxor med en ramones tröja, päls och uggs på utomhus däremot.
Dagens händelse: Ett skepp kom lastat med lite kläder från forever 21.
Dagens planer: Lägga mig tidigt med en kopp te och titta på Sex and the city tills jag inte klarar att hålla ögonen öppna mer.
Dagens vill ha i allmänhet: Kan låta som en kliché men vad tänker alla ensamma flickor på en känslomässig söndag? Kärlek.
Dagens materiella vill ha: Petras miumiu och kilklackarna från H&M
Dagens beroende: Te, choklad och Sex and the city
Dagens tråkigaste: Ensamhet och en svidande hals.
Dagens köp:
En blå klänning, en svart klänning, en svart topp och en t-shirt. Köptes dock inte idag men levererades idag så vi säger att det stämmer.
Dagens mat: Ris, kött, hallonsmoothie, te och cappucino.
Dagens mående: Trött och lite förvirrad.


Fell in your lovetrap.

Väldigt konstigt. Nu är jag hemma och allting är precis som vanligt igen. Som om ingen tid gått. Som om allting varit en endaste blinkning av drömmar i vardagen. Men inte alls. Första kvällen välkomnades jag av Mathildas varma kramar ungefär 1 sekund efter hela familjen kommit innanför dörren. Right on time. Ingenting man tackar nej till. Lördagen var som en helt vanlig lördag för mig. Stockholms city självklart. Lite shopping, ytterst lite. En fin stickad tröja från gina tricot. Och fika självklart. Med två söta töser, ni kanske kan gissa vilka? Mathilda och Michelle självklart. Prio ett. 
Kvällen blev inte lika fest som jag hoppats på men ibland måste man uppskatta kvällar som bjuder på skratt istället för de som inehåller obegränsat med sprit och hångel, lite musik och dans också kanske..

Afraid.

You have to tell me what you are thinking.

Now i'm afraid.

Good.

I'm not afraid of you, I'm only afraid of losing you.


Årsresuméer.

Vart man än vänder huvudet ser man vadå? Årsresuméer! Hela tiden! På varenda liten blogg finns det en sammanfattning av det passerade året. Det vore faktiskt lite roligt att få det på papper vad man gjort under året. Om man dvs orkar ta itu med alla dessa tusentals bilder som knäppts, alla skratt som skrattats och alla människor man älskat. Frågan är om man orkar satsa stort och lägga in ett fet jävla collage?

Instyle.



Jag älskar nya numret av Instyle! Inspo på hög nivå säger jag bara. Detta uppslag fångade min uppmärksamhet mest dock. Casten till Twiligt inslagna i läckra kläder och Roberts läckra ögon tror jag ingen i bloggvärlden skulle banga på.

A fragment of light.


Don't know what to do anymore. I've lost the only love worth fighting for. I'll drown in my tear storming sea,that would show you, that would make you hurt like me. All the same, I don't want mud-slinging games, it's just a shame to let you walk away. Is there a chance, a fragment of light at the end of the tunnel, a reason to fight, is there a chance you may change your mind or are we ashes and wine?

Två dagar kvar.

Endast två dagar kvar i paradiset. Eller, aa panama. Längtar efter att få komma hem till kylan och varma kramar. Efter mitt rum och min garderob. Och imorgon åker jag. 15 h på ett plan. Med min tur kommer planen säkert vara försenade eller något fel på så alla håller tummarna för att det går smidigt och snabbt. Sen på lördag vill jag gööra någonting jätteroligt. Efter 3 veckor med föräldrarna är man inte lite osocial.


Emily.


43 grader.

Hej. Har varit och shoppat idag. Har också spenderat senaste 4 dagarna på en liten ö mitt ute i ingenstans utan el eller vanlig mat. Mmmm. Plus att det regnade sisådär varje dag. Har därför läst ut 3 böcker på 4 dagar. I am very good. Har vaknat varje natt av att massa djur klättrar på huset. Hjälp. Har inte precis sovit gott. Nu är jag helt död. VIll helst bara lägga mig och sova men nej, nu har det bestämts att vi ska ut och äta middag. Jag orkar inte. Idag visade termometern 43 grader. Snacka om chock när vi kommer hem till sverige med snö och minusgrader. Dock ser jag fram emot att få gå runt med halsdukar och tjocka strumpbyxor. Är lite trött på att visa mina vita ben som inte blivit brunare sen jag kom hit. Detta beror på regn och ingen sol. Och ett stycke dåligt pigment.
Jag trodde jag skulle komma hem som en snygg solbränd tjej med massa nya kläder och ett fint solblekt svall. Men inte. Vinka när ni ser en albino i grönt hår och en 3 veckor gammal tröja, det är jag!


RSS 2.0