Home sweet home

Nu är jag hemma från våran lilla shopping tur och jag fyndade massa roliga saker. Bland annat ett par SKITSNYGGA skor för : 49 spänn ?!
Helt sjukt , kommer bilder sen. Nu ska jag ta en liten tupplur och sedan äta middag ;)
<3

Kent - Columbus

image12

"Stockholm vaknar långsamt på droger och på sorg Snön hyr ut sin oskuld till hela Kungsholms torg Det känns som när jag kom hit way back in 93 En ynklig rad av fotspår, en okänd kontinent "


Söndag

Godmorgon på er !

Jag vaknade just , kanske är i senaste laget men det är ju trots allt söndag. Det känns som jag kommer bli förkyld när som helst , den där stickande känslan i näsan och i halsen ajajajaj !
Igår kväll så var jag hemma hos A med några killar från täby och S. Killarna var så himla roliga och trevliga , man märker att dom är äldre än oss och att dom inte kommer från Djursan. Alla killar i Djursholm tror att dom är så j*vla mycket äldre än oss , (ursäkta språket) men dom är bara 1 år äldre. Så det känns skönt med lite omväxling ;)

Idag tänkte jag och mamma åka till Arninge och kolla lite på skopunkten. Letar efter ett par stövlar med lite högre kant där framme och lägre där bak och sen med spetsig tå, har ni sett nåt liknande ? skriv ! Sen så vill jag jätte gärna ha ett par snygga pumps som är lätta att gå i då jag inte är särskilt bra på det.

Beställde just några nagelack från have2havebeauty.com , visar sen !

Nu ska jag pallra mig uppåt och ta en bit frukost , och man blev ju lite sugen på Catyas pankisar...

XXX Ebba

Hjärtligt välkommen ;)

image1Hej där! Jag försöker ge bloggning ett försök, efter att ha läst bloggar i snart 2 år. Jag vet inte om jag vill kalla denna lilla sida en modeblogg men någon gång i bland kommer nåt litet angående mode slinka in. Många av mina vänner bloggar men det är inga seriösa försök, och sådana bloggar hatar jag , verkligen hatar! De bloggar jag läser oftast innehåller lite av allt möjligt , mode, livet, skönhet och senaste skvallret. Me likey.


Sitter just nu och kollar på SATC, helt underbar serie om ni frågar mig.

Imorgon kommer det några flickor hit och tar några goda drinkar och dricker lite vin och äter middag, ska bli herrejävlans roligt! Och sedan kanske det kommer lite pojkar, man vet aldrig...

Vi fick just tillbaka våra höstterminsbetyg, det gick helt åt helvete! Fick 125 poäng , G i alla ämnen förutom ett ! Bra jobbat Ebba!
Men jag har en plan för hur jag ska lägga upp min skolgång, tills sommarlovet ska jag få vg i alla ämnen förutom i hemkunskap som jag ska få MVG i eftersom vi har bara det i ett år altså är det slutbetyget. Sen ska jag arbeta mig upp till Mvg :)

Jag ska försöka updatera snart!
Tjiiing <3

RSS 2.0