Inhandlat

image68
Mjukisdress 299 spänn Ohio haha


image69
Brills Glitter Ursäkta as äcklig bild

Hemkommen

Nu är jag hemma från stan. Ni kan inte förstå hur ONT jag har i benen. Tog först tåget till östra sen bussen till odenplan. Köpte blommor till mormor som tack för att hon hjälpte mig med kjolen. Sedan sydde jag lite på den och ni får se slutresultatet senare. Tror altså att den kommer få följa med mig i nattens äventyr ikväll.
Efter mormors place drog jag till glitter och köpte ett par ascoola brillor. Sedan mötte jag upp med M och B som skulle till liljeholmen. Men jag åkte och köpte en röd mjukisdress. Helt underbar för 299:-

Å en jätte rolig sak hände på vägen till tåget, En tjej kom fram till mig och frågade om jag ville bli sminkad och fotad eftersom jag hade ett sånt vackert ansikte. JAG ! VACKERT ANSIKTE!? blev helt chockad, men sen frågade hon hur gammal jag var och när jag sa snart femton blev hon lite ställd och sa att det kanske var lite för ungt men hoon gav mig sitt kort så skulle jag ringa när jag fyllt femton. hmm jag som alltid haft komplex för min näsa blev faktiskt riktigt glad. wiiiee


Dagens soliga

image67
Jeans Ohio
Tubtopp Gina tricot
Magtröja Monki
Flätade sandaler Malati France

"och nej mobba mig inte för att mina jeans är från ohio"

Onsdag aka VALBORG

Godmorogn godmorgon !

Sitter just nu och sminkar mig och ska snart styra mina steg mot stockholms innerstad. Tåget går om 10 minuter såg jag nu så jag får lov att ta nästa. Synd but true.
Hur är det med er ?!

Juste andledningen till att jag ska åka in till stan är att jag ska hämta upp en kjol som min mormor fixat. En rosa siden vipp-kjol. Jag började sy den hemma men det visade sig att inte vi hade så tjocka resårband så min urgulliga mormor erbjöd sig att ta med den hem och fixa. Trevligt med en helt egen sömmerska. 

Snart kommer en dagens outfit så titta in om ett tag ;)

Valborg

image66

Imorgon är det valborg. Mina föräldrar ska till våra kompisar och min syster ska ha "drink". Själv får jag klämma in mig och 5 kompisar i källaren och förkröka. Haha utan sprit. Ni kan ju tänka er hur min valborg kommer bli. HAr varit hemma alla andra valborgs så man kan ju tycka att det borde bli roligt imorgon men vi får väl se. Ska inte säga för mycket om man säger så. Vill bara inte vara med samma gamla människor som vi alltid är med. Vill göra någonting helt nytt och roligt. Något som man får kalla kårar av att tänka tillbaka på och bara njuta. Åker ju till skåne på torsdag morgon så det lär väl bli en spännande bilresa.

Långtråkigt

Sitter och arbetar på mitt hemkunskap arbete som ska vara inlämnat näst nästa vecka men jag tyckte att det skulle vara en bra sysselsättining under den olidliga tiden i skåne. Trevligt. Något annat jag kommer sysselsätta mig med där är att kolla på hela säsong 6 av Seinfeld. Jag ser fram emot det eftersom min syster inte låtit mig ens gå nära boxen haha. Sen KANSKE man får ta med sig lite läxböcker, men egentligen är det bara onödig energi eftersom de aldrig rör sig ur fläcken.  Jag ska också skriva klart min robinsonad. Ni kanske undrar vad det är och det är en berättelse som utspelar sig på en öde ö i överlevnadssyfte. Min sista mening fick min svenska lärare att börja nästan gråta. Då kallar jag det bra. Lalallaa jag har jätte tråkigt. Har 192 saker som borde göras men jag orkar verkligen inte. Orkar inte röra mig ur fläcken.

Kul.

Me gusta silver

image65
Jag matchar naglarna med tröjan, det ni

Beggin you

http://ww2.beffo.se/upload/pic~/beffo.se-d9ohb7qs18ar-beggin.mp3

Får en att bli ännu mer taggad på sommar

Silver & Blue

image64
Jeans &Denim
Linne Zara
Sjal Indien
Glittrig kofta Gina tricot
Armband Thomas Sabo
Ring Pilgrim

Tisdag

Godmorgon härliga människor !

allt bra ?

Jag vaknade för kanske 1 timme sen för att mamma väckte mig och sa att vi skulle sjunga för pappa som fyller år. Där rök min sovmorgon säger jag bara.

Det ser ut som det kan bli ganska bra väder idag. Eller det är iallafall en gnutta sol och fåglarna kvittrar hål i huvudet på en. Idag har jag en sån där fuldag som det kallas. Känner mig bara otroligt ful. Otvättat hår. Fula kläder och fult smink. Humöret är inte på topp kan jag säga. Men eftersom det är sista dagen jag går i skolan på typ 2 veckor så får jag bara bita ihop. Just nu får jag också panik för jag har glömt min mobil där nere och ett alarm gick just på och det vägrar sluta ringa. Jag får damp. Måste.Stänga.Av....

Gäsp

mjaao sitter och lyssnar på massa gammal musik och får gamla minnen. Kärlek, vänner och familje minnen. Härligt. Dagen har gått åt till att planera min kompis sommar fest som kommer bli så otroligt kul att ni inte förstår. Tänk sommar , klänningar, musik och härliga människor. Kan inte bli mycket bättre.

Den här låten gör inte precis att man blir mindre taggad på sommarfest.


Det regnade idag, och det finns en mening med det

image63
Hippie blus Indiska
Nya jeans &Denim
Div smycken
Skinnjacka H&M
Loafers Dinsko

"Jag vet vad jag behöver och jag stannar där jag e, det regnade idag och det finns en mening med det"

Måndag

Heybabies ! Allt bra ?

Å nej nu är det måndag igen. Men som tur är så har vi s.k "läxläsningsdagar" nu måndag och tisdag och sen på onsdag är vi lediga som kompensation för att vi gick på en jätte bra föreläsning så det blir bara plus för oss.
Har precis tagit en dusch och börjar om en timme och 40 minuter. Ganska härligt att vara ute i good tid. Sitter och kollar på Vakna med the voice! Min personliga åsikt är att det är ganska roligt men ändå inte.

Jag som trodde att det skulle vara soligt varje dag ända fram till midsommar men nej då trodde jag fel. Utanför mitt fönster nu är det grått, grått och grått.

Nu ska jag bege mig upp ur sängen och ta lite frukost.


Boys , nothing but trouble

Som rubriken lyder. Det finns verkligen inget vettigt att säga om dessa varelser som sägs vara underbara. Jag förstår inte grejen. Killar vill tydligen att man ska vara svårfångade , men om man blir för svårfångad tappar de intresse. Så hur hade de tänkt att man ska göra. Jag förstår att de inte vill att man ska ringa 22 ggr om dagen och att de ska få ha sin fritid och inte ta upp all tid som de vill ha med GRABBARNA. Men de förstår nog inte hur jobbigt det är. Att sitta och vänta till precis rätt ögonblick att ta upp telefonen och skicka iväg detdär smset som man har velat skicka hela dagen. Sedan kommer det till att de inte svarar på ungefär en halvtimme. Whats that about ? själv bär jag med mig telefonen vart jag än går så hur kan det ta en så oendlig tid att svara på ett ynka sms. De måste ju också köra samma taktik som vi flickor, svårfångad. Och tro det eller ej men vi tjejer tycker om det. Tjejer tycker om självförtroende, inte för mycket så att det blir jobbigt men ändå en människa som inte är blyg. Svårfångad men som ändå finns där för en och kan vara som en vän. Aja lite funderingar jag hade, hundra spänn till den som orkade lyssna på mitt svammel..

Mera shopping

image62
Dessa jeansen fick också följa med hem, Efter min garderob rensning såg jag ju att inte ett endaste par jeans i min ägo var hål-lösa så jag kände att det var dags för ett par nya. Dessa kommer ifrån h&m och jag älskar fickorna. Så himla snygga. Jag har kommit ifrån hysterin att alltid köpa märkes jeans. Jag har två par True Religion och två par hm och det duger riktigt bra för mig. Bara jeansen är snygga. Dessa kostade 398 kronor och är i stl 26. De sitter perfekt. När jag fått på mig dem de vill säga..

The dress

image61
Klänningen jag köpte idag är to die for. Priset var ju inte fy skam heller , 249 riksdaler på självaste Gina

Dagens

image59
Tisha Forever 21
Siden byxor Zara
Grått linne Jc

Söndag

Godmorgon bloggen! allt bra ?

Ni kanske tror att jag vaknade nyss men då tror ni fel. Jag har nämnligen varit vaken i 3 timmar nu och städat min garderob. De ni. Så nu är alla gamla kläder som inte använts på hundra år bort rensade och nya kläder ska komma in. Märkte att jag inte hade ett enda par jeans utan hål i. Så nu ska jag mamma och syster åka in till täby och kolla på lite jeans och så.

Gotta goo

Tro inte att du är tuff


Kvällen i bilder ; En otroligt tuff brud först , sen andra tuffingar

Som sagt så har jag , Ag och Sb varit hemma hos mig och suttit i min källare och lyssnat på gamla klassiker såsom schlager vinnare m.m. Riktigt trevligt ett tag faktiskt fast sedan blev allting lite långtråkigt och vi kände att vi inte hade någonting att göra så Ag och Sb åkte hem till Fg där lite andra folk var men jag kände att jag för det första inte hade någon lust plus att jag ska vara hemma om ca en timme så det var nästan ingen idé. Just precis nu tar de bussen. Intressant fakta. Eller

Jag har lite planer på att åka in till Täby Centrum imorgon för att införskaffa den mest underbara vita klänning du sett , jag ska visa er!

Kvällens

image51
Fodral klänning / Tröja Gina tricot
Jeans &Denim

Melissa Horn

image47image48
Bild; Nagelack i färgen Nicosia


Sitter just nu med min favoritsysselsättning , lackar naglarna och lyssnar på Melissa Horn. Har aldrig hört någon som gör så fina låtar.

Du springer aldrig ifatt när jag väl är där
Jag vill inte tänka framåt, men e livrädd att fastna här
nu kan det va försent, att säga som det är

Jag testar nya vägar som aldrig tycks ta slut
och jag har försökt att fånga den andra men har aldrig nåt ut
jag vill ha en sista chans, så jag säger dakt ut

jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut


http://www.myspace.com/melissahornmusik

Nytt

Detta är en del av det som inhandlades idag :


Klänning från Gina Tricot 129:-

Lördag

image43
Bild ; Blommor från gårdagen

Hejsan Hoppsan ! Allt bra med er ?

Jag kom precis hem från stan. Jag tänkte att jag skulle vara lite hurtig och gå av vid torget men när jag kommer dit , jo vad händer då ? Det börjar spöregna ! Det hade liksom varit fint väder med sol hela dagen men preciiis när jag ska hem, fan..
Jag var i allafall i stan med Sb och gick runt lite , var egentligen mening att jag skulle köpa ett par solbrillor med tanke på att vädret har varit helt underbart soligt de sista dagarna. Men de jag hade spanat in mig på var såklart slut och jag hade ingen ork kvar i kroppen till att leta efter ett par i en annan modell.

Planerna för kvällen är egentligen inga planer utan snarare funderingar. Kanske ska vara bara några här först sen får vi se vad vi gör. Halleluja.

Kommer upp lite bilder på min pyttelilla shopping sen.

Måndag

Tjeeena allesammans

Ligger hemma i detta sköna vårvädret och är förkyld och har lite feber. Hela förra veckan låg jag sjuk i magsjuka men som tur var har det gått över nu. Har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv. I onsdags var vi tillochmed tvungna att åka in till sjukhuset och ta blodprov för att se om någonting var helt på tok. Men det var nog bara allmän magsjuka tror jag , hoppas jag.
Nu när jag börjat bli lite bättre borde jag ta tag i skolarbete men jag känner mig helt vilsen, Har ingen aning om vad jag ska börja med. Det är ju så fint väder ute så jag vill bara ut och springa , men nej måste vila

Förhoppnigsvis kommer jag bli frisk till på fredag och då skulle jag gärna vilja ha min tjejmiddag som jag skulle haft i lördags men jag kände inte att det var en så särskilt bra timing. Ska föreslå iden för mina föräldrar!

image42

Imogen heap- just for now

 

Nära dig

Nära dig av Nicci French är mer av rysare än deckare. En seriemördare väljer ut tre attraktiva kvinnor. Först skriver han brev där han berättar att han ska döda dem. Till en början tror de att det är en ofarlig knäppskalle, men han är en farlig galning. Och han är någon de träffat - någon som de tror är en vän eller någon som de kanske bara träffat en enda gång.

Den första kvinnan är Zoe, en ung trevlig lärare som bor i ett kyffig lägenhet, som hon förgäves försöker få såld. Är det någon av de många spekulanterna som skrivit breven? Nästa kvinna är Jenny, betydligt mindre sympatisk av typen "snorkig brittisk överklasskäring". Hon skickar bort sina båda äldsta barn till internatskola och har ändå aldrig tid för dem, ens när de är hemma. Den yngste tar en au pair-flicka hand om, för Jenny är ju så upptagen trots att hon inte har något arbete. Dessutom har hon en städerska. Jenny sysselsätter sig med att övervaka renoveringen av deras nyinköpta hus. Huset är fullt av hantverkare, är någon av dem den hotfulle brevskrivaren?
image41image41image41image41

Denna boken ska jag läsa som svenska läxa, någon som läst den ?

Belive

The faces all around me they don't smile they just crack
Waiting for our ship to come but our ships not coming back
We do our time like pennies in a jar
What are we saving for

There's a smell of stale fear that's reeking from our skins.
The drinking never stops because the drinks absolve our sins
We sit and grow our roots into the floor
But what are we waiting for?


So give me something to believe
Cause I am living just to breathe
And I need something more
To keep on breathing for
So give me something to believe

Something's always coming you can hear it in the ground
It swells into the air
With the rising
Rising sound
And never comes but shakes the boards and rattles all the doors
What are we waiting for


I am hiding from some beast
But the beast was always here
Watching without eyes
Because the beast is just my fear
That I am just nothing
Now its just what I've become
What am I waiting for
Its already done

Oh

The bravery - Belive

Celebrations

image37
©
image38
©
image40
L, is for the way you look at me
O, is for the only one i see
V, is very very extraodinary
E,is even more than anyone

Bilder: Tagna av mig

Tisdag

Hallå där ;)

Har just ätit middag och sitter just nu och kollar på "So you think you can dance". Väldigt underhållande måste jag säga. Idag var det seriöst den varmaste dagen på länge , satt ute på trappan i skolan under håltimmen och det blev så varmt att jag var tvungen att gå in. Det kallar jag varmt. När jag kom hem provade jag nåt bleknings kit för tänderna som min kära farmor köpte när hon var i usa, det var nån bettskena man fick sitta med i munnen i tio minuter , inte skönt någonstans. När jag var klar trodde jag att det nästan skulle vara Ross varning men det var ingen skillnad så jag läste på paketet och där stod det att man ska göra det två gånger om dagen i en vecka. Så det är mitt mål, tänk er kritvita härliga tänder. Me like.

Min kamera har kommit hem till sitt kära hem just precis och det tänker jag fira med massa nya bilder jag tagit. HÄRLIGT VA ?

Pusspuss

RSS 2.0