..

Solen går upp. Det blir sakta mörkt igen. Jag tar mig ur sängen i hopp om att finna lycka, men lägger mig igen när jag insett att det är för mig omöjligt..

Dag.


I denna dag fylld med sol och blåst skulle jag inte tacka nej till att vandra runt och se så snygg ut som självaste Mary Kate.

Fånga en dröm.

Tänk om det vore lika lätt att fånga en dröm, som att tända en tändsticka och få en hungrande veke bli till en härlig låga och sprida värme och doft.


..

Been three whole days since I've had sleep,Because I dream of his lips on your cheek,And I got the point that I should leave you alone, But we both know that I'm not that strong,And I miss the lips that made me fly

make you smile.

The last time I saw you, you turned away
-I couldn't see you with the sun shining in my eyes
I said "Hello" but you kept on walking
-I'm going deaf from the sound of the freeway

The next time I see you, you'll turn away
I'll say "Hello" but you'll keep on walking
-The next time you see me, I'll turn away
Do you remember where we used to sleep at night?
-I couldn't feel you, you're always so far away

Good lookin!


Såg på ebba von sydows (snyggt namn) blogg att hon tänker lotta ut världens snyggaste marc jacobs klocka och då tänkte jag, varför inte ge det ett försök? Så min motivation till att jag ska få klockan är enkel. Kan inte räkna hur många gånger jag kommit försent bara detta läsåret så mitt liv skulle bli så mycket lättare med denna. Ett stort plus är ju också dess snygga yttre. Alla dessa outfiter skulle bli nästintill perfekta med denna runt halsen. Så jag skippar klichéerna och går rakt på sak. Denna behövs i mitt liv både funktionsmässigt och utseendemässigt. Min första klocka, ja det låter bra tycker jag!

.


Its over!


Seriöst.



Har aldrig sagt att detta är en seriös blogg, man måste ju få ha lite roligt ibland också, och roligt kan man lugnt säga att jag hade..

Now its over.


But now it's over, it's over, why is it over? We had the chance to make it Now it's over, it's over, it can't be over I wish that I could take it back  But it's over I lose myself in all these fights I lose my sense of wrong and right I cry, I cry
It's shaking from the pain that's in my head I just wanna crawl into my bed And throw away the life I led, But I won't let it die, but I won't let it die,You're breaking my heart, you're breaking my heart, don't tell me that we will never be together

Lovetrap.


Orkar inte.

Det har varit riktigt mycket bloggtorka idag men jag orkar verkligen inte bry mig. Jag bloggar när jag orkar. Plus att det känns som det är 102 saker som jag måste göra men jag har inte orken att röra ett finger. Tänker bara skita i allting just nu.

Yes we can.


Yes we can to opportunity and prosperity.
Yes we can heal this nation.
Yes we can repair this world.
Yes we can.

Lyckligare.

Eftersom gamla datorn är tillbaka kan man inte undgå att titta på lite bilder. Och vid nästan alla bilder är frågan, vad tänkte jag där? Haha utseendemässigt pratar vi om nu. Men jag kan inte låta bli att undra, var den gamla ebba en lyckligare ebba?

Gårdagen.

Herregud. Gårdagen var minst sagt konstig,jobbig och annorlunda. Började med att vi var här hemma och drack lite vin. Vi åkte sedan iväg i den svarta natten för att komma till en fest i danderyd. Dock har varken jag eller Mathilda ett särskilt bra lokalsinne så det slutade med att vi åkte runt som två stycken isbitar i ett område som ingen av oss satt en fot i. Dock var vi tvungna att avbryta det eftersom min lite överförfriskade syster hade glömt nycklar till huset efter att ha varit hos en kille på fest. Snäll som jag är åkte vi hem och släppte in henne som sedan trillade över alla tänkbara saker. Du är allt konstig. Efter lite klagomål och skratt plingar det till i min mobil. Vem var det om inte han med stort H? Frågade om vi ville komma till hans killkompis. Inte bangade vi på det inte. Så dit bar det av. Men dock körde vi vilse denna gång med så efter ett par varv fann vi tillslut rätta vägen. Dock kände man sig inte särskilt hemma där. Bara massa gymnasie människor. Och om jag måste säga det var kärleken mellan mig och boy 0.0. Hurra. Vekligen. Kram hej,kram hejdå. Slut på kvällen. Inga lever lyckliga i alla sina dagar.

Bilder.

Jag orkar verkligen inte skriva nåt. Fyfan jag mår så dåligt. Inombords och ute..Lägger upp lite bilder istället.

©

©

©

Body.


Body Gina
Jeans Rock and republic
Sjal Affär på drottninggatan

Godmorgon

Godmorgon. Känns som om mina ögon ska stängas när som helst. "tidiga" mognar är inte kul, men jag kände att det vore ganska skönt att komma igång med dagen snabbt. Tror att jag ska in till stan faktiskt. Dock har jag inga pengar så shopping blir det definitivt inte. Men känner jag mathilda rätt blir det lunch på foam. Och det svider en aning i plånkan. Fundilerar också på vad som möjligtvis kan tänkas hända ikväll. Känns som om alla har något planerat, syster ska på middag/fest och päronen ska på fest till någon random snubbe. Funny för dem. Kanske bara blir en slappkväll, vem vet..annars kanske nån jätte häftig ringer och bönar och ber att jag ska komma på fest..då kanske jag överväger tanken att bege mig dit..kanske


.


I hate the phone...

but i wish you'd call


M.


Bild;Mathilda
Först ut blir min lilla tutte mathilda. En brud som jag inte känt särskilt länge men har på bara ett kort år bäddat in sig i mitt hjärta. Frågan är om man kan beskriva henne med bara några korta ord, tror faktiskt inte det. Vackrare människa får man leta efter. Önskar bara att hon kunde vara lite snällare mot sig och inse det själv. Men jag påminner henne ofta nog för att hon ska vara medveten om det hoppas jag. En charmig personlighet och en humor som iallafall får mig att skratta som ett litet barn. Exakt samma humor som min. Trots den små blyga fasaden som hon ibland bygger upp så är hennes skratt alltid lika värmande. Så för att sammanfatta detta så har hon verkligen ett hjärta av guld.

Ny kategori.

Tänkte starta en ny katergori här i bloggen. Den ska handla om ingenting annat än mina vänner. De är en aning underbara och förtjänar verkligen att nämnas. Stay tuned.

Tights.




































Kofta Bikbok
Tights Gina Tricot

Skönt.

Sitter med min laptop i knät och det är hur skönt som helst att inte behöva sitta i en liten städskrubb där det minst är -21 grader..brr! Nu är jag iallafall hemma från skolan, åkte sedan till mörby och tog en latte med Mathilda. Men efter ett tag kände hon att hon skulle åka till stan och träna. Snacka om att man känner sig otränad när man är med henne. Förresten sprang jag 2 varv i altorpskogen idag, cred till mig som inte sportar och har nästan astma. Anyway sedan träffade jag sophie i ungefär sisådär 3 minuter för sedan skulle hon gå och träffa sin grabb. Snart kommer alla vänner stadga sig och det blir bara lilla jag kvar, ensam och singel..NICE!

The fear you wont fall.


Rock and republic.


Topp H&M
Jeans Rock and republic

Hjärtat.



Så länge hjärtat mitt slår, så minns jag dig när,du stack ett hål i min kevlarsjäl. Och så blev du mitt sår, och jag blöder ihjäl. Kom gör ett hål i min kevlar... själ.

Bokat och klart!

Kan inte röra mina händer. Tänk dig att sitta på en moppe i spöregn och nästan minusgrader(känns det som) i kanske 20 minuter- Inte kul! Kändes som jag skulle förfrysa. Ska fatta mig kort eftersom det är en spindel stor som ett hus som tittar på mig med sina stora ögon, help!
Vill bara göra er avundsjuka och säga att hit ska jag åka i 3 veckor på jullovet, långt borta men det känns ändå skönt att det är bokat och klart;D

Fantasi.


Brist på fantasi någon?

What.





Jag vet att min design ser helt jävla cp ut just nu men har verkligen inte orken att ändra, ni får helt enkelt leva med det, ni få därute. Just nu mår jag faktiskt piss så det blir inget långt inlägg. Huvudet värker och snurrar. Får kallsvettningar om och om igen och förlåt mathilda för att jag säger detta men det känns som jag ska spy. Blir till att sitta och ta det lugnt ikväll och spana in de nya one tree hill avsnitten. Hayleys hår, whats that about? Ser ut som ett skatbo.

Purple rain.


Bohemian like you.


Snörvel.

Snörvel låter det från mig var tredje sekund. Hoppas alla i min närvaro uppskattar det. Har iallafall gått på stan hela dagen lång så förkylningen lär ju inte bli mycket bättre om man säger så. Har köpt ett par ballerina skor och en magtröja med musse pigg på. Wierd men söt. Kanske (observera:kanske) lägger in bilder sen. Skulle ni bra gärna vilja eller hur.
Ursh jag har verkligen aldrig lust att skriva längre, känner inte att jag behöver vädra mig eftersom jag helst bara vill krypa ner under täcket och dö.

RSS 2.0