Fler bilder.


Fint pappa spänner sig..

Världens gulligaste ap bebis

Obligatorisk posebild..

Jättesnygg tjej till höger, indeed..tur att det bara är mathilda som ser

Litet inlägg.

Efter några bloggfria dagar kan jag skriva ett litet inlägg bara för att göra min vän Mathilda glad. Bara lite. Också för att våra kompisar kommer snart hem från en lång resa i Costa rica och därför känns det lite konstigt att sitta och vara inne på deras dator när de kollar på. Därför får jag passa på nu. Hej. Har varit mitt ute i regnskogen i några dagar nu. Inte tältat dock men bott på ett jättefint hotell, Gamboa rainforest resort. Det var ganska mysigt faktiskt. Fin pool med vattenfall och allt. Och världens godaste frukost. Allt från pannkakor till frukter till bacon. Gött.
Nu ska vi allafall vara här i några dagar men sen åker vi till nån öde ö till den 6 januar. Juste, det är nyårsafton i övermorgon. Då ska vi gå på nån resturang och äta tror jag. Bäst för detta landet att det är många raketer.

Tre.




Ett par bilder, eller förresten inte ett par utan tre stycken.

24 december

"look at the stars, look how they shine for you"

Ännu en dag har passerat. Nu råkar det bara vara så att denna dagen är den 24 december, dvs julafton. Min julstämmning är på 0.01. Vi har varit på ett vattenverk idag, eller som isa sa, reningsverk. Trodde vi iallafall. Det visade sig vara en kanal passage av nåt slag. Intressant var det inte. Men bättre än att sitta hemma och vara en get. Sen för att väcka liv i våra tonårshjärnor blev det lite shopping. Lite. Ett läppglans rikare blev jag. Syster, ett par skor. Inga förvånade miner antar jag. 

Jag ser förövrigt ut som ett eksem barn. En rudolf-med-röda-mulen näsa och en flagnande panna är vad jag går och bär på dagarna i ända. Till detta har jag oftast fettigt hår och en läckra snövita ben och armar. Förvånandsvärt att ingen springer iväg när de ser mig.

We are here!

Suck, kan jag aldrig bara lära mig att man alltid måste kopiera texten innan man publicerar den på blogg.se? Unfortunately blir det alltid någonting fel i systemet så fort jag har skrivt det längsta inlägg du någonsin sett. Men nu får ni(du) nöja dig med en kort updatering om hur allting är. Klockan är 07:12 på morgonen och jag och pappa har suttit och druckit te på balkongen i kanske en halvtimme nu. Det är en ganska härlig utsikt. Idag vet jag faktiskt inte vad vi ska göra, antingen blir det en dag vid poolen, eller så går min systers önskan i uppfyllelse och vi spanar in alla fräna affärer som ligger i närområdet. Jag tror jag håller på det sistnämnda. Jag vill också få lite mat i magen.

Det som är läskigt med detta landet är att det är så enorma "klassskillnader". Antingen är man rik som Donald Trump, eller så bor man under ett paraly i en skokartong. Lite skillnad från det säkra Sverige.

Om jag glönde säga det så är jag nu i Panama City. Ni får en bild!

Beautiful.

Life only comes around once make sure you spend it with the right person. Find a guy who calls you beautiful instead of hot. Who calls you back when you hang up on him. Who will stay awake just to watch you sleep. Wait for the guy who kisses your forehead. Who wants to show you off to the world when you are in your sweats. Who holds your hand in front of his friends. Who is constantly reminding you of how much he cares about you and how lucky he is to have you. Who turns to his friends and says, " That's her!!"

Red.


Grattis

Grattis mamma!

Kom precis hem från skolan. Skulle åkt och simmat med klassen, dock ska jag om typ en kvart bli upphämtad av mamma och så ska vi vaccinera oss. Så jag hann inte. Dagen har annars varit riktigt skön. 4 lektioner varav jag arbetade på 1. Och ikväll ska jag, mamma och isa se den omtalade filmen Twilight, och innan det ska vi gå runt och strosa lite. Käka middag. Har en del ärenden som måste uträttas.

Snart är denna vecka slut och det ska bli så skönt. Inga läxor. Ingenting. Fest på fredag och drink på lördag. Kan inte bli mycket bättre än så skulle jag vilja säga. Och om 8 dagar sitter jag på ett plan bort från den riktiga världen.

Bilder.

Nu bjuder jag på lite bilder som bara ligger och samlar damm i min dator.

Snygga som få..

Långsamt.

Om jag skulle säga att tiden rinner iväg skulle jag dra en fet jävla lögn. Vet inget som går långsammare. Dagarna är som seg kola. Är uttåkad eftersom det ända som finns att göra är plugga. Och misstolka mig inte, jag ÄLSKAR ju att plugga. Känner bara inte för det. Vill gåå runt på promenad och vara fräsh och gosig. Detta är inte fallet dock. Anstränger mig dagligen med att gömma speglarna i rummet mitt. Medan jag och mamma kollade på film igår satt jag och gjorde lite armband och sånt. Det är faktiskt ganska skönt. Man är som i en annan värld. Hjälp jag låter psykiskt sjuk.

Julig touch.

Ser ni förresten att min blogg fått en liten julig touch? Jag är galen i jul, skjut mig..

1 December.

1 December. Ja det låter bra i mina öron. Gick upp klockan kvart i 7 för att hinna med att kolla på julkalendern som jag senare förstod inte börjar förrens kvart över sju. Dock var jag inte det minsta trött imorse. Väldigt skönt. Gick upp och gjorde en kopp te, tog en mandarin, tände ljus och kröp ner i sängen igen för att vänta på julkalendern. Tittade lite på rapport. Har kommit fram till att det är mycket mysigare att titta på ettan än tex 5an eller mtv på morgonen. Det är mycket stillsammare. Men tillbaka till julkalendern, jag tyckte den var riktigt mysig. Fick faktiskt julkänsla av den. Även fast den inte kanske är till för ungdomar i min ålder.
Jag älskar att gå i skolan nu förtiden. Eller okej. Älskar är väl en överdrift. Men det har iallafall blivit bättre på sistone. Kan bero på att numera är det bara 18 dagar kvar till panama. Så trots två prov denna vecka och en stor inlämning ska jag försöka hålla humöret uppe. Det är mitt mål.

RSS 2.0