Im back

Hej igen efter en lång skön bloggpaus!

Jag kände verkligen att förut bloggade jag bara för jag tyckte att det vore en rolig grej, men det kändes lite tradigt att alltid blogga varje dag bara för att ha bloggat. Men nu på sista tiden har allt i mitt liv bara fallit ihop och bloggen skulle kännas som en fin kompensation istället för att prata med vänner och familj för en gångs skull. Förvänta er ingenting roligt förutom text under närmsta tiden då min kamera är inne på lagning för 4 gången i rad, men när den återvänder , då jävlar ! Ni kommer att få tacklas med dagens outfit , bilder på allt som är oitressant och en hel massa ego bilder, deal with it !

Idag var det den mest konstiga dagen på länge, vaknade vid 11 och förstod att jag försovit mig. Hade missat matte provet och biologin och kommer inspringandes i mitten av engelskan helt röd i ansiktet. Äter lunch och går sedan hem på grund av att alla i min klass är bortskämda , ovetande idioter som borde skjutas.

Imorgon börjar jag klockan halv 10 och har en lektion sedan ska vi kolla på melodifestivalen i våran skola. Kul... eller ?
Sen är det ett efterlängtat lov, TACK SVERIGE!

Pusspuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0